Familiesmet kinderen

Schnitzelparadies is een kindvriendelijk restaurant in Roermond en Venlo, waar uw kinderen zich thuis voelen.

Niet alleen volwassenen kunnen een leuke middag of avond beleven, bij Schnitzelparadies in Roermond en Venlo denken we ook aan de kleintjes. Schnitzelparadies is een echt kindvriendelijk restaurant. Of u nu ‘s middags voor een lunch komt of ‘s avonds voor een schnitzel, we houden altijd rekening met uw kinderen.

Op de kaart staan diverse gerechten speciaal voor onze kleine genieters. Zo kunnen onze kleine gasten onder andere genieten van een kinderschnitzel, de Pinkeltjesschnitzel, voor maar €5,95, een Hänselmenu dat bestaat uit frites met een frikandel, een curryworst of een kroket, of een Gretelmenu dat bestaat uit een kipspies, kibbeling of kipnuggets met frites, ook voor maar €5,95. Daarnaast staat er ook een heerlijk kinderijsje op het menu dat precies groot genoeg is. Bij al onze kindergerechten zit ook nog een verrassing!

SCH_gasten_02

In ons kindvriendelijke restaurant hoeven uw kinderen zich voor of na het eten niet te vervelen. Bij Schnitzelparadies is er namelijk een leuke speelhoek waar de kinderen zich kunnen vermaken. Als uw kinderen liever aan tafel blijven zitten, kunnen ze een kleurplaat inkleuren.

Voor de allerkleinste kinderen is er een kinderstoel en een verschoontafel aanwezig. Wanneer u een flesje op moet warmen, kunt u aan een van onze medewerkers vragen of ze deze even willen opwarmen in de magnetron.

SCH_speelhoekDe kinderspeelhoek bij Schnitzelparadies Roermond

SCH_speelhoekDe kinderspeelhoek bij Schnitzelparadies Venlo

Een bezoek aan Schnitzelparadies Roermond is ook leuk te combineren met een (kinder)film bij Fotoxity Filmarena. U kunt dan eerst een hapje komen eten en daarna genieten van een film of natuurlijk andersom.

Zoals u ziet wordt er aan u en uw kinderen gedacht zodat u met uw hele gezin een leuke en ontspannen middag of avond kunt hebben bij Schnitzelparadies in Roermond en Venlo.

Op een rijtje waarom Schnitzelparadies een kindvriendelijk restaurant is:

• Er zijn speciale kindergerechten.
• Er is een speelhoek.
• Er zijn leuke kleurplaten.
• Verschoontafel aanwezig.
• Kinderstoelen aanwezig.
• Een flesje opwarmen is mogelijk.
• Ieder kind krijgt een verrassing.

Nu Reserveren