Welkom!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Graag vertellen we je in het kort wat je van ons kunt verwachten.

Bij ons staat de Tante Door Kip centraal zo kan je bij ons terecht voor een overheerlijke Kippenhok Burger, een Tante Door Kippasteitje, Oma’s Kippensoep, Salade Pittige Kip en natuurlijk een Hele of Halve Tante Door Kip met heerlijke bijgerechten waaronder onze zalige twister frietjes (Een aanrader!). Zoals je al merkt: It’s all about the chicken!

Wij maken geen onderscheid tussen lunch en diner, dus als jij als avondeten een eigen hand geplukt broodje Pulled Chicken wilt of een lekker warm Kippensoepje van oma dan is dat voor ons geen probleem. Jij beslist!

Ook hanteren we geen sluitingstijden. We hebben vaste openingstijden en onze kok gaat om 21.00 uur op stok met de kippetjes maar wij gaan pas naar huis als jij naar huis gaat.

Kortom we doen er alles aan om het voor jou zo aangenaam mogelijk te maken onder ons motto “happy to serve you” staan we graag voor je klaar, hopelijk tot snel!

Team Het Kippenhok


 

Hoiik ben Tante Door!

Fijn dat je de tijd neemt om meer over mij te weten te komen. Dat betekent dat je interesse hebt in wat je eet en waar ik vandaan kom.

De boer waar ik opgroei neemt de tijd voor mij. Hij geeft me alle ruimte in zijn stallen en laat mij daar in alle rust groeien. Door de ramen en deuren in de stal heb ik een natuurlijk dag- en nachtritme.

Als de zon opkomt, drink ik vers water en pik ik de gestrooide graantjes. Deze zijn 100% plantaardig en bevatten alle voor mij noodzakelijke mineralen en vitaminen. Als de avond valt, ga ik rusten. Ik krijg geen groeibevorderaars toegediend en ben antibiotica vrij.

Ik ben een 100% Hollands kippetje! Aangenaam kennis te maken.


Vacaturesbij Cox & Co

Lijkt het je leuk om bij Het Kippenhok aan de slag te gaan? Klik dan snel verder en kijk over welke vacatures wij op dit moment beschikken. Zit er niks tussen? Vul dan het open sollicitatieformulier in en we houden contact.

Ga naar onze vacatures


 

Het Kippenhok is een geheel nieuw horecaconcept en maakt onderdeel uit van Cox & Co. Cox & Co is een Limburgs familiebedrijf met meerdere horecaondernemingen waaronder het Schnitzelparadies, Markt 10, Tuincafés, etc. Het motto van Cox & Co is  “Happy to serve you!”. Wij heten u dan ook van harte welkom!